O nas

O nas

ZGODOVINA
Leta 2003 smo začeli kot majhno podjetje. Že takrat smo imeli jasno vizijo in verjeli v uspeh. Imeli smo idejo, kako bi lahko  poskrbeli za slovenski trg s kakovostnim servisom, ki bi bil po razmeroma ugodnih cenah.

V letu 2004 smo začeli s prodajo naročniških paketov za družbo Mobitel d.d. in ker je povpraševanje v tistem času po mobilnih aparatih naraščalo, smo našo ponudbo leta 2005 obogatili še s prodajo rabljenih in novih aparatov vseh znamk večjih proizvajalcev.
Leta 2005 smo prav tako v prodajni program vključili igralne konzole znamk Sony Playstation, Microsoft Xbox, Nintendo, in za le-te ponudili kakovosten servis.

Skozi leta poslovanja smo prisluhnili tudi našim kupcem in ugotovili, da je premajhna ponudba mobilne opreme, zato smo v letu 2008 pričeli z uvozom priznanih izdelkov mobilne opreme in razširili prodajni program.  Tako najdete razne torbice, zaščitne folije, baterije, polnilce, avtopolnilce, …

V zadnjih letih smo izboljšali ponudbo in ponudili zraven že poznanega servisa, tudi prodajo  dodatne opreme za tablične računalnike, igralne konzole in modifikacije le-teh.

V letu 2018 smo se odločili vložiti ves trud v servis mobilnih aparatov in računalnikov in tako z novimi napravami dvignili popravila na nov nivo.

 

NAŠE PREDNOSTI SO VAŠE KORISTI

– velik nabor mobilnih aparatov in dodatne opreme
– svetujemo vam na področju nakupa mobilnih aparatov
– do vsake stranke pristopamo individualno glede na njene specifične potrebe
– na enem mestu dobite več: posvet, navodilo o uporabi, možnost izbire dodatne mobilne opreme in na koncu “hvala in pridite spet”
– nerešljivi servisi računalniške in mobilne opreme, postajajo pri nas “rešljivi”
– veliko nam pomenijo dobri poslovni običaji, zanesljivost in prijaznost
– z znanjem in izkušnjami ter ugodnimi cenami prihranimo vaš čas in denar
– veliko rezervnih delov za aparate je na zalogi
– ob predhodni najavi je možen servis že isti dan
– na mobilnih aparatih menjava stekla (brez potrebe po menjavi kompletnih zaslonov)
– menjava in programiranje čipov
– spajkanje elementov s pomočjo mikroskopa