Zaradi izobraževanja v tujini je servis od 20.4.2023 do 2.5.2023 zaprt.

O nas

Servis mobilne in računalniške opreme

Leta 2003 smo začeli kot majhno podjetje. Že takrat smo imeli jasno vizijo in verjeli v uspeh. Imeli smo idejo, kako bi lahko  poskrbeli za slovenski trg s kakovostnim servisom, ki bi bil po razmeroma ugodnih cenah.

V letu 2004 smo začeli s prodajo naročniških paketov za družbo Mobitel d.d. in ker je povpraševanje v tistem času po mobilnih aparatih naraščalo, smo našo ponudbo leta 2005 obogatili še s prodajo rabljenih in novih aparatov vseh znamk večjih proizvajalcev.

Leta 2005 smo prav tako v prodajni program vključili igralne konzole znamk Sony Playstation, Microsoft Xbox, Nintendo, in za le-te ponudili kakovosten servis.

Skozi leta poslovanja smo prisluhnili tudi našim kupcem in ugotovili, da je premajhna ponudba mobilne opreme, zato smo v letu 2008 pričeli z uvozom priznanih izdelkov mobilne opreme in razširili prodajni program.  Tako najdete razne torbice, zaščitne folije, baterije, polnilce, avtopolnilce, …

V zadnjih letih smo izboljšali ponudbo in ponudili zraven že poznanega servisa, tudi prodajo  dodatne opreme za tablične računalnike, igralne konzole in modifikacije le-teh.

V letu 2018 smo se odločili vložiti ves trud v servis mobilnih aparatov in računalnikov in tako z novimi napravami dvignili popravila na nov nivo.

Naše prednosti so vaše koristi

Veliko nam pomenijo dobri poslovni običaji, zanesljivost in prijaznost.

Nove naprave, nov nivo popravila

V letu 2018 smo se odločili vložiti ves trud v servis mobilnih aparatov in računalnikov in tako z novimi napravami dvignili popravila na nov nivo.

Velik nabor mobilnih aparatov

Svetujemo vam na področju nakupa mobilnih aparatov in dodatne opreme.

Individualen pristop

Do vsake stranke pristopamo individualno glede na njene specifične potrebe.

Novosti iz naše ponudbe

Kot novost moramo izpostaviti menjavo stekel na mobilnih aparatih v laminacijski komori. Sedaj na voljo menjava stekel tudi na aparatih z ukrivljenimi zasloni.

Delovni čas

Ponedeljek - petek:
9:00–12:00 in 13.00-17.00
Sobota, nedelja, prazniki: zaprto

Naslov

Osojnikova ul. 27
2000 Maribor

Telefon

02 48 00 500

Email

info@nevtrino.si